Sponzori i izlagači

Za vrijeme trajanja Kongresa organizirat će se izložba proizvođača opreme, uređaja i proizvoda te ostalih tvrtki vezanih uz estetsku medicinu. Više informacija o načinu sudjelovanja dostupno je u prospektu za sponzore. Za sve dogovore o sudjelovanju na izložbi i oglašavanju u tiskanim materijalima, molimo kontaktirati Kongresnu agenciju.

GLAVNI RAZLOZI ZA IZLAGANJE NA KONGRESU

  • Sadržaj Kongresa će biti visoke kvalitete i prikazat će primjere o produktivnoj suradnji između znanstvenika i popratne industrije.
  • Svrha Kongresa je omogućiti ostvarivanje novih poslovnih kontakata, pa program dozvoljava dovoljno vremena za interakciju sa sudionicima.
  • Publika pruža savršenu marketinšku priliku za prezentaciju proizvoda i usluga, jačanje postojećih i stvaranje novih odnosa i mogućnosti s potencijalnim klijentima.
  • Obratite se direktno stručnjacima, njih više od 350, kroz tri dana na jednom mjestu
  • Izgradite svijest – Vaš proizvod ili usluga bi mogli biti sljedeće veliko znanstveno otkriće!

 

VIŠE SADRŽAJA ZA IZLAGAČE

  • VIŠE stručnjaka: upoznajte stotine stručnjaka koji traže inovativne tretmane i modalitete liječenja za svoje pacijente
  • VIŠE izbora: odaberite izlagački paket koji najbolje odgovara Vašem budžetu.
  • VIŠE rezultata: iskoristite pogodnosti kongresnih prostora koji omogućavaju demonstracije proizvoda i individualne interakcije sa sudionicima.
  • VIŠE vidljivosti: predstavite svoje proizvode i usluge međunarodnoj publici sa sudionicima iz više od 20 zemalja.

Više informacija o načinu sudjelovanja dostupno je u prospektu za sponzore. Za sve dogovore o sudjelovanju na izložbi i oglašavanju u Konačnom programu, molimo kontaktirati Kongresnu agenciju. Službeni tehnički organizator Kongresa estetske medicine, TAMC 2019, je Conventus Credo d.o.o. iz Zagreba.

Predstavnici tvrtke Conventus Credo, koji usko surađuju s Organizacijskom odborom, sa zadovoljstvom će s Vama dodatno raspraviti o promotivnim mogućnostima i rado će zajedno s Vama odabrati sponzorski paket koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Conventus Credo d.o.o.
Bogišićeva 2, 10 000 Zagreb
MB: 2102510 // OIB: 94766180676 // ID: HR-AB-01-08057163
Tel: +385 1 4854 697
Fax: +385 1 4854 580
E-mail: danijela@conventuscredo.hr