PISMO DOBRODOŠLICEThe Aesthetic Medicine Congress 2019u suradnji s British College of Aesthetic Medicine

Kongres estetske medicine (The Aesthetic Medicine Congress, TAMC 2019), će se održati od 11. do 13. listopada 2019. u Dubrovniku. Posebno nas veseli što naš drugi međunarodni kongres i ove godine organiziramo u suradnji s British College of Aesthetic Medicine.

TAMC 2018 je bio iznimno uspješan s izuzetnom kritičkom pohvalom, a cilj nam je ponoviti i poboljšati sve elemente, koji su, prema mišljenju svih liječnika sudionika prošle godine, učinili naš kongres jednim od najboljih estetskih skupova 2018. godine.

TAMC 2019 je vrhunski međunarodni estetski kongres koji nudi interaktivni, multidisciplinarni program utemeljen na dokazima i pruža idealnu platformu za poticanje razmjene ideja i iskustava, edukaciju, pokretanje intenzivnih rasprava i proširenje mogućnosti za uspostavljanje novih kontakata. Mnogi ugledni liječnici, medicinski stručnjaci i znanstvenici će sudjelovati u radu kongresa. S oduševljenjem ćemo ugostiti ključne stručnjake iz svih strana svijeta te Vas pozivamo da s njima razmijenite iskustva i da od njih naučite neke nove vještine.

Od najnovijih rezultata istraživanja, revolucionarnih prezentacija i demonstracija primjene dermalnih filera uživo, do zanimljivih, interaktivnih panel diskusija sa stručnjacima koji su upoznali kolege liječnike širom svijeta s najnovijim znanstvenim informacijama i sofisticiranim kliničkim primjenama, TAMC 2019 će pokriti sve aspekte estetske medicine. Kongresne teme će uključiti sljedeće: dermalni fileri protiv starenja i za oblikovanje lica, tretmani za pomlađivanje kože uključujući tretmane matičnim stanicama i krvnom plazmom, estetska ginekologija, produljenje života (gerontologija), oblikovanje tijela i smanjenje masnih naslaga, Botulinum toksin tipa A osnovne i napredne tehnike, upravljanje komplikacijama, anatomija, estetska kirurgija, estetska stomatologija, komunikacija s pacijentima, izgradnja poslovanja i marketing te medicinski turizam.

Prema iskazanom interesu, na Kongresu očekujemo više od 400 sudionika iz cijelog svijeta. Ne propustite priliku usavršiti svoje vještine i uspostaviti vrijedne profesionalne veze.

Veselimo se Vašem dolasku!

S poštovanjem,

Nikola Milojević, dr. med.
Predsjednik Organizacijskog i Znanstvenog odboraPridružite nam se na TAMC-u 2019TAMC 2018